Седмичната прогноза на хороскопа до 17 септември

10 от 12 Зодии

Козирог – Доверявайте се на интуицията си


През тази седмица се опитайте да разрешавате сложните въпроси чрез интуиция, а не на щателно анализиране. Разчитайте на вътрешния си глас и покажете, че се доверявате на сърцето си, защото ако се опитате да разгледате всяко обстоятелство до най-малкия му детайл, само ще си изгубите времето. Срещите и съветите, които получавате пред тази седмица, ще имат ключово значение за реализиране на вашите цели, така че не подценявайте малките знаци на съдбата. В края на седмицата се подгответе за изненади в работната среда.

Тази седмицата ще се намираме под влиянието на големия тригон между Венера и Слънцето в Лъв и Уран в Овен. Огненият ъгъл в астрологията е известен като хвърчило. Той ще повлияе основно на партньорските взаимоотношения, като им даде нов импулс и удовлетворение от общуването.

Хармоничната конфигурация ще оказва влияние до края на седмицата, давайки позитивна насока на комуникацията, силни емоционални преживявания и развитие на любовните взаимоотношение.

През втората половина на седмицата Слънцето и Сатурн застават в напрегнат квадрат, който ще наложи определени рамки на вижданията ни. Предразсъдъците може и да ни дърпат назад, но само защото е трудноизпълнимо, не означава, че трябва да се отказваме.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати