Седмичната прогноза на хороскопа до 17 септември

9 от 12 Зодии

Стрелец – Не се ангажирайте с твъде много задачи


Въпреки че ще имате огромно желание да помогнете на всеки, обърнал се към вас за съвет, нужно е да си поставите определени граници. Добре премисляйте проектите, в които взимате участие и не го правете спонтанно, защото може да се окаже, че надценявате силите си и сте се нагърбили с повече, отколкото може да поемете. В средата на седмицата се подгответе за разочарования, но благодарение на вродения ви позитивизъм ще може да поемете сътресенията по-леко, а и може да разчитате на най-близките си хора за подкрепа.

Тази седмицата ще се намираме под влиянието на големия тригон между Венера и Слънцето в Лъв и Уран в Овен. Огненият ъгъл в астрологията е известен като хвърчило. Той ще повлияе основно на партньорските взаимоотношения, като им даде нов импулс и удовлетворение от общуването.

Хармоничната конфигурация ще оказва влияние до края на седмицата, давайки позитивна насока на комуникацията, силни емоционални преживявания и развитие на любовните взаимоотношение.

През втората половина на седмицата Слънцето и Сатурн застават в напрегнат квадрат, който ще наложи определени рамки на вижданията ни. Предразсъдъците може и да ни дърпат назад, но само защото е трудноизпълнимо, не означава, че трябва да се отказваме.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати