Седмичната прогноза на хороскопа до 17 септември

8 от 12 Зодии

Скорпион – Извадете наяве артистичната си страна


Не крийте творческите си пориви през тази седмица, защото със силната си креативност ще привлечете вниманието на хора с висок авторитет. Може да впечатлите началниците си или хора с висока позиция чрез изобретателните си идеи. Способността ви да представите атрактивно своите проекти също ще съдейства на успеха ви. Ако работите в група обаче, се въздържайте от критични забележки към околните, защото те ще се отразяват и на вашето представяне.

Тази седмицата ще се намираме под влиянието на големия тригон между Венера и Слънцето в Лъв и Уран в Овен. Огненият ъгъл в астрологията е известен като хвърчило. Той ще повлияе основно на партньорските взаимоотношения, като им даде нов импулс и удовлетворение от общуването.

Хармоничната конфигурация ще оказва влияние до края на седмицата, давайки позитивна насока на комуникацията, силни емоционални преживявания и развитие на любовните взаимоотношение.

През втората половина на седмицата Слънцето и Сатурн застават в напрегнат квадрат, който ще наложи определени рамки на вижданията ни. Предразсъдъците може и да ни дърпат назад, но само защото е трудноизпълнимо, не означава, че трябва да се отказваме.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати