Седмичната прогноза на хороскопа до 17 септември

7 от 12 Зодии

Везни – Възстановете баланса в партньорските отношения


През новата седмица ще може да върнете баланса при взаимоотношенията си с околните, но трябва да сте активни и да извадите наяве разногласията помежду ви. Опитайте се да се поставите на чуждото място и погледнете събитията от нова гледна точка, ако искате да намерите златната среда. Преди да искате нещо от другите, уверете се, че сте дал. Подкрепата на близките и приятелите ви ще е важна през този период, а в края на седмицата може да се предизвикате с повече отговорности.

Тази седмицата ще се намираме под влиянието на големия тригон между Венера и Слънцето в Лъв и Уран в Овен. Огненият ъгъл в астрологията е известен като хвърчило. Той ще повлияе основно на партньорските взаимоотношения, като им даде нов импулс и удовлетворение от общуването.

Хармоничната конфигурация ще оказва влияние до края на седмицата, давайки позитивна насока на комуникацията, силни емоционални преживявания и развитие на любовните взаимоотношение.

През втората половина на седмицата Слънцето и Сатурн застават в напрегнат квадрат, който ще наложи определени рамки на вижданията ни. Предразсъдъците може и да ни дърпат назад, но само защото е трудноизпълнимо, не означава, че трябва да се отказваме.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати