Седмичната прогноза на хороскопа до 17 септември

6 от 12 Зодии

Дева – Бъдете по-мнителни към обкръжението си


През следващата седмица се подгответе за големи изненади. Всичките ви планове ще претърпят големи обрати и ще се наложи да преразгледате старите си очаквания. Бъдете внимателни при неочаквана добронамереност и проява на мили жестове от страна на хора, които едва ви познават. По-сериозна мнителност към обкръжението ви ще е необходима, за да се предпазите от измами. През втората половина от седмицата ще имате повече възможности да привлечете приятелска подкрепа на своята страна.

Тази седмицата ще се намираме под влиянието на големия тригон между Венера и Слънцето в Лъв и Уран в Овен. Огненият ъгъл в астрологията е известен като хвърчило. Той ще повлияе основно на партньорските взаимоотношения, като им даде нов импулс и удовлетворение от общуването.

Хармоничната конфигурация ще оказва влияние до края на седмицата, давайки позитивна насока на комуникацията, силни емоционални преживявания и развитие на любовните взаимоотношение.

През втората половина на седмицата Слънцето и Сатурн застават в напрегнат квадрат, който ще наложи определени рамки на вижданията ни. Предразсъдъците може и да ни дърпат назад, но само защото е трудноизпълнимо, не означава, че трябва да се отказваме.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати