Седмичната прогноза на хороскопа до 17 септември

5 от 12 Зодии

Лъв – Започнете да работите за осъществяване на желанията си


В дните до 17 септември ще имате достатъчно възможности да осъществите желанията си, но не бива да стоите и да чакате положителните промени. Започнете да работите по идеите си и късметът ще ви съдейства, като изчисти всякакви пречки пред вас. Дайте заявка за желанията си чрез действия и оставете останалото да се нареди от само себе си. В края на седмицата бъдете по-дисциплинирани по отношение на парите и се старайте да има баланс при приходите и разходите ви.

Тази седмицата ще се намираме под влиянието на големия тригон между Венера и Слънцето в Лъв и Уран в Овен. Огненият ъгъл в астрологията е известен като хвърчило. Той ще повлияе основно на партньорските взаимоотношения, като им даде нов импулс и удовлетворение от общуването.

Хармоничната конфигурация ще оказва влияние до края на седмицата, давайки позитивна насока на комуникацията, силни емоционални преживявания и развитие на любовните взаимоотношение.

През втората половина на седмицата Слънцето и Сатурн застават в напрегнат квадрат, който ще наложи определени рамки на вижданията ни. Предразсъдъците може и да ни дърпат назад, но само защото е трудноизпълнимо, не означава, че трябва да се отказваме.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати