Седмичната прогноза на хороскопа до 17 септември

4 от 12 Зодии

Рак – Внесете ред във финансите си


През тази седмица имате възможност да сложите в ред финансите си или да си изясните обстоятелствата около съвместни притежания. През следващите дни може да обсъждате повишаване на месечното ви възнаграждение, но преди да влезете в подобен диалог, трябва да сте събрали достатъчно аргументи в своя полза. Ако от известно време се чувствате подценени, сега е време да привлечете погледите към себе си. В края на седмицата ще имате възможност сами да взимате решения, но ще трябва да носите отговорност за тях.

Тази седмицата ще се намираме под влиянието на големия тригон между Венера и Слънцето в Лъв и Уран в Овен. Огненият ъгъл в астрологията е известен като хвърчило. Той ще повлияе основно на партньорските взаимоотношения, като им даде нов импулс и удовлетворение от общуването.

Хармоничната конфигурация ще оказва влияние до края на седмицата, давайки позитивна насока на комуникацията, силни емоционални преживявания и развитие на любовните взаимоотношение.

През втората половина на седмицата Слънцето и Сатурн застават в напрегнат квадрат, който ще наложи определени рамки на вижданията ни. Предразсъдъците може и да ни дърпат назад, но само защото е трудноизпълнимо, не означава, че трябва да се отказваме.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати