Седмичната прогноза на хороскопа до 17 септември

3 от 12 Зодии

Близнаци – Изгладете старите недоразумения


През първите дни от новата седмица се съсредоточете върху разрешаване на стари недоразумения с ваши роднини или приятели. Следващите дни може да се появят нови възможности, свързани с вашите познати, но преди да работите по нещо конкретно, трябва да сте напълно сигурни, че няма горчивина между вас и околните. Пред самотните може да се отворят възможности за създаване на нови и сериозни връзки, ако подходят с любопитство към новите запознанства, а не се водят от старите си предразсъдъци.

Тази седмицата ще се намираме под влиянието на големия тригон между Венера и Слънцето в Лъв и Уран в Овен. Огненият ъгъл в астрологията е известен като хвърчило. Той ще повлияе основно на партньорските взаимоотношения, като им даде нов импулс и удовлетворение от общуването.

Хармоничната конфигурация ще оказва влияние до края на седмицата, давайки позитивна насока на комуникацията, силни емоционални преживявания и развитие на любовните взаимоотношение.

През втората половина на седмицата Слънцето и Сатурн застават в напрегнат квадрат, който ще наложи определени рамки на вижданията ни. Предразсъдъците може и да ни дърпат назад, но само защото е трудноизпълнимо, не означава, че трябва да се отказваме.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати