Седмичната прогноза на хороскопа до 17 септември

12 от 12 Зодии

Риби – Работете упорито за идеите си


Ваш стар замисъл може да се осъществи през тази седмица, ако концентрирате цялата си енергия в тази посока. Поставете една цел пред себе си и работете упорито по нея, докато не стигнете до финала. Стремете се да не обръщате внимание на детайли, които нямат никакво отношение към работата ви, а се съсредоточете в най-важното. Постарайте се и да почивате наравно с работата, за да не се изтощите, а в края на седмицата се подгответе за неприятни изненади, които може да разклатят предварителните ви планове.

Тази седмицата ще се намираме под влиянието на големия тригон между Венера и Слънцето в Лъв и Уран в Овен. Огненият ъгъл в астрологията е известен като хвърчило. Той ще повлияе основно на партньорските взаимоотношения, като им даде нов импулс и удовлетворение от общуването.

Хармоничната конфигурация ще оказва влияние до края на седмицата, давайки позитивна насока на комуникацията, силни емоционални преживявания и развитие на любовните взаимоотношение.

През втората половина на седмицата Слънцето и Сатурн застават в напрегнат квадрат, който ще наложи определени рамки на вижданията ни. Предразсъдъците може и да ни дърпат назад, но само защото е трудноизпълнимо, не означава, че трябва да се отказваме.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати