Седмичната прогноза на хороскопа до 17 септември

11 от 12 Зодии

Водолей – Открийте общите интереси с хората около вас


В дните до 17 септември ще имате възможност да създадете по-силно връзки с вашите колеги и приятели. Може да възстановите хармонията при общуването си с тях и да се радвате на по-голямо разбирателство при общуването, ако откриете темите, които ви обединяват, и тези, за които спорите най-често. Примирете се, че невинаги може да сте на едно мнение и обърнете повече внимание на общите си интереси. В края на седмицата ще имате възможност да срещнете нова любов, стига да не се страхувате да покажете ексцентричната си страна.

Тази седмицата ще се намираме под влиянието на големия тригон между Венера и Слънцето в Лъв и Уран в Овен. Огненият ъгъл в астрологията е известен като хвърчило. Той ще повлияе основно на партньорските взаимоотношения, като им даде нов импулс и удовлетворение от общуването.

Хармоничната конфигурация ще оказва влияние до края на седмицата, давайки позитивна насока на комуникацията, силни емоционални преживявания и развитие на любовните взаимоотношение.

През втората половина на седмицата Слънцето и Сатурн застават в напрегнат квадрат, който ще наложи определени рамки на вижданията ни. Предразсъдъците може и да ни дърпат назад, но само защото е трудноизпълнимо, не означава, че трябва да се отказваме.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати