Седмичната прогноза на хороскопа до 17 септември

2 от 12 Зодии

Телец – Грижите се и за своите, и за чуждите интереси


В началото на тази седмица по-лесно ще намирате време за спокойствие и почивка, които са ви нужни, за да впрегнете усилията си за работа. Отделите време, за да си поемете глътка въздух, преди да се заемете с рутинните си задължения. Стремете се само при изпълнение на отговорностите си да се грижите еднаква както за своите, така и за чуждите интереси. Трябва да има равенство при общуването ви с околните, така че не превземайте сцената. В края на седмицата бъдете по-пестеливи и не правете спонтанни покупки.

Тази седмицата ще се намираме под влиянието на големия тригон между Венера и Слънцето в Лъв и Уран в Овен. Огненият ъгъл в астрологията е известен като хвърчило. Той ще повлияе основно на партньорските взаимоотношения, като им даде нов импулс и удовлетворение от общуването.

Хармоничната конфигурация ще оказва влияние до края на седмицата, давайки позитивна насока на комуникацията, силни емоционални преживявания и развитие на любовните взаимоотношение.

През втората половина на седмицата Слънцето и Сатурн застават в напрегнат квадрат, който ще наложи определени рамки на вижданията ни. Предразсъдъците може и да ни дърпат назад, но само защото е трудноизпълнимо, не означава, че трябва да се отказваме.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати