Седмичната прогноза на хороскопа до 17 септември

1 от 12 Зодии

Овен – Представете личните си идеи пред публика


В дните до 17 септември може да направите сериозни крачки в личните взаимоотношения и да стабилизирате връзките си с околните. Сега лесно ще привличате погледите на околните и трябва да се възползвате, ако имате идеи за предлагане. Ако се занимавате с творчески проекти като писане, рисуване, композиране, сега е най-подходящото време да представите работата си пред публика. В края на седмицата обаче се подгответе за по-сериозна работа и увеличаване на ангажиментите.

Тази седмицата ще се намираме под влиянието на големия тригон между Венера и Слънцето в Лъв и Уран в Овен. Огненият ъгъл в астрологията е известен като хвърчило. Той ще повлияе основно на партньорските взаимоотношения, като им даде нов импулс и удовлетворение от общуването.

Хармоничната конфигурация ще оказва влияние до края на седмицата, давайки позитивна насока на комуникацията, силни емоционални преживявания и развитие на любовните взаимоотношение.

През втората половина на седмицата Слънцето и Сатурн застават в напрегнат квадрат, който ще наложи определени рамки на вижданията ни. Предразсъдъците може и да ни дърпат назад, но само защото е трудноизпълнимо, не означава, че трябва да се отказваме.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати