Дневният хороскоп за 11 септември! Вижте какво да очаквате

10 от 12 Зодии


Козирог


Днешният ден ще предостави на Козирозите прекрасна възможност да блеснат пред враговете си и да се насладят подобаващо на своята победа над тях. Само не бива да им се присмиват много и да се самозабравят, защото колелото на живота се върти и съвсем скоро е възможно те самите да се окажат в неизгодна позиция.

Първият ден от новата работна седмица стартира с Луна без курс. По тази причина днес Звездите ви съветват да се занимавате само с неотложни ангажименти и такива, в които неведнъж сте се доказали като специалист.

Всяко стартиране на непознати проекти днес може да се окаже фатално или просто да не се развие според вашите очаквания. Днес внимавайте и при работа с опасни машини, както и при управление на автомобила си, тъй като е възможно да се разсеете за момент и да причините инцидент.

Избягвайте личните контакти и бизнес срещите днес. Отношенията, които ще установите, едва ли ще са надеждни и дълготрайни, дори и в момента да ви изглежда точно обратното. Опитайте се и да не давате пари назаем, защото е висок рискът да не ги видите отново.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати