Дневният хороскоп за 11 септември! Вижте какво да очаквате

4 от 12 Зодии

Рак


Дори и напоследък животът ви да не е вървял в най-позитивната посока, не бързайте да се отчайвайте. Днес пред вас ще се появят нови хоризонти. Възможно е да получите ново предложение за работа или да откриете допълнителен източник на финансови постъпления. Не е изключено новото събитие да засяга личния ви живот и в обятията ви след днешния ден да се появи нова любов.

Първият ден от новата работна седмица стартира с Луна без курс. По тази причина днес Звездите ви съветват да се занимавате само с неотложни ангажименти и такива, в които неведнъж сте се доказали като специалист.

Всяко стартиране на непознати проекти днес може да се окаже фатално или просто да не се развие според вашите очаквания. Днес внимавайте и при работа с опасни машини, както и при управление на автомобила си, тъй като е възможно да се разсеете за момент и да причините инцидент.

Избягвайте личните контакти и бизнес срещите днес. Отношенията, които ще установите, едва ли ще са надеждни и дълготрайни, дори и в момента да ви изглежда точно обратното. Опитайте се и да не давате пари назаем, защото е висок рискът да не ги видите отново.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати