Дневният хороскоп за 11 септември! Вижте какво да очаквате

12 от 12 Зодии

Риби


Днес не бива да се разсейвате нито за миг. Разпиляването на вниманието ви може да ви коства наистина много. Възможно е да допуснете грешка, с която да разгневите началниците си или по невнимание да забравите за обещание, което сте дали на половинката си. Не е изключено също така от непредпазливост да навредите и на здравето си. Ето защо обмисляйте внимателно всяко свое действие и не вършете в никакъв случай няколко активности едновременно.

Първият ден от новата работна седмица стартира с Луна без курс. По тази причина днес Звездите ви съветват да се занимавате само с неотложни ангажименти и такива, в които неведнъж сте се доказали като специалист.

Всяко стартиране на непознати проекти днес може да се окаже фатално или просто да не се развие според вашите очаквания. Днес внимавайте и при работа с опасни машини, както и при управление на автомобила си, тъй като е възможно да се разсеете за момент и да причините инцидент.

Избягвайте личните контакти и бизнес срещите днес. Отношенията, които ще установите, едва ли ще са надеждни и дълготрайни, дори и в момента да ви изглежда точно обратното. Опитайте се и да не давате пари назаем, защото е висок рискът да не ги видите отново.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати