Предсказанията на Звездите за 10 септември

9 от 12 Зодии

Стрелец


Днес не се опитвайте да се нагърбвате със задачи, които не са по възможностите ви само за да блеснете пред някого. Направите ли го, освен че ще си пропилеете деня, има вероятност и да се изложите. По-добре за вас самите би било, ако признаете слабостта си и дадете ясно да се разбере, че не сте способни на чудеса.

През днешния ден ще е най-добре да се посветите на разтоварващи занимания в семейна обстановка. Прекарайте неделята с родители, деца, братя и сестри. Вижте се с повече любими хора, за които през натоварената работна седмица не ви остава време и се поглезете с вкусно, но здравословно угощение.

Нека по-сериозно внимание обърнат на диетата си тези от вас, които напоследък се чувстват изтощени и непрекъснато страдат от различни неразположения. Сега е моментът да започнат да обмислят по-внимателно менюто си и да променят своето хранене.

Днес е важен ден и по друга причина. При много от зодиакалните знаци интуицията ще е засилена днес и това ще ги подтиква към правилни решения и планове. Не пренебрегвайте хрумванията, които ви идват наум през днешния ден. Дори и да не успеете да ги осъществите на момента, в бъдеще ще са ви от полза.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати