Вижте какво ви очаква на 9 септември според зодията ви

1 от 12 Зодии

Овен


Най-добре да се възползвате от чувствата си, вместо да се опитвате да ги разберете. Не сте способни на това, а опитите ще ви затормозят физически и душевно. За да се ориентирате в ставащото, правете малки крачки. Една добра идея е да сготвите нещо вкусно – не за някой друг, а за себе си. Помислете за причината за странното ви състояние днес.

Пред всички зодии предстои един наситен с емоции ден. Той ще е изключително богат на енергийно ново, благодарение на хармоничния аспект на Слънцето с Плутон. Той ще е точен днес в 13.42 ч.

Влиянието на аспекта, който настъпва днес, ще продължи чак до 15 септември. Той дава шанс да осъзнаем истината, да прозрем дълбочината на текущите събития и да се освободим от заблудите. Предните дни това не бе възможно, заради илюзиите на планетата Нептун.

Днес се опитайте да се възползвате максимално от настъпилия аспект. Поемете отговорност за живота си и заемете лидерската позиция. Плутон помага на силно амбициозните хора, които знаят какво искат в живота си. Останалите ще открият призванието в себе си. Това ще помогне за изясняване на реалната обстановка.

Днес Луната ще е в Овен до 19.24 ч. Внимавайте с обещанията и жестовете на внимание. Действията ви може и да не се изтълкуват неправилно от околните.

В часовете от 13 до 16:30 ч. може да се настани известно напрежение в общуването и в семейно-битов план. Избягвайте нервозните ситуации и не се ядосвайте за малки неща. Помнете, че всичко отминава.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати