Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Любовни гадания у дома

Любовни гадания у дома

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k253
4 от 4 Снимки

4. Гадаене с обувка


Препоръчително е този ритуал да се изпълни с бяла обувка от левия крак, която не е стара. Застанете рано сутринта с лице към прозореца и хвърлете обувката зад гърба си. След това вижте в каква позиция е паднала. Ако върхът ѝ е насочен към вратата, това означава, че ви предстои да се задомите. В противен случай не ви очаква скорошна женитба.

Любовта е една от темите, които вълнува всеки човек на тази земя. И това е напълно разбираемо - все пак намирането на подходяща половинка стои в основата на нашия живот. Но докато едни имат успехи на любовния фронт и бързо са намерили сродна душа, за други нещата не стоят точно така.

Много личности препускат от връзка във връзка, но така и не остават удовлетворени от това, което може да им предложи противоположния пол.

Трети са се опарили от предателство на любим човек и в момента ги е страх отново да подарят сърцето си на някого. Четвърти пък, колкото и да се опитват да привлекат нечие внимание, така и не успяват.

Ако и вие сред хората, които страдат от любовни несполуки, не бързайте да се отчайвате. Със сигурност бъдещето ви е приготвило изненади, а за да ги научите предварително, е достатъчно да си послужите с някое от следващите любовни гадания, които ще откриете в галерията ни. Те са простички за изпълнение и всеки от нас може да ги направи сам у дома.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати