Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Езотерика»Знаците, с които вашият ангел-хранител ви предупреждава за опасности

Знаците, с които вашият ангел-хранител ви предупреждава за опасности

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
5 от 5 Снимки

5. Дочувате крясък или зловещ смях от някъде


Ако това се случи, днес не се застоявайте до късно навън. Има опасност да бъдете нападнати от джебчия или човек, злоупотребил с упойващи субстанции. Бъдете нащрек и се приберете у дома още по светло.

Казват, че всеки от нас си има ангел-хранител, който не само го предпазва от злополуки и лош късмет, но дори му праща определени сигнали, с които иска да го предупреди за възможни опасности и да му даде важни житейски съвети.

Така например изцапването на ръцете ви с мастило според мистиците е едно типично ангелско послание. Чрез него вашият специален закрилник иска да ви намекне, че ще имате някои трудности в работата си и сега не е моментът да водите важни преговори със своя началник.

Като друго ангелско съобщение се разглежда и появата на четири или повече еднакви числа в един ден. Смята се, че при това положение в съответния ден не бива да се поемат рисковани действия и най-вече такива, които ще оставят своя отпечатък и пред останалата част от вашия живот. Подобни моменти не са подходящи за необмислени бракове, опасни инвестиции, необезопасени интимни контакти.

Вижте в галерията ни кои са останалите ангелски сигнали, които можете да получите в своето ежедневие и се отнесете по-сериозно към тях следващия път. Възможно е появата на някой от тях да е случайност, но е напълно вероятно вашият пазител наистина да ви говори, било то и без думи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати