Какво ви е подготвил седмичният хороскоп до 10 септември

1 от 12 Зодии

Овен – Работете заедно с другите


През тази седмица ще наложи да се концентрирате повече върху общите проекти, а не толкова върху личните постижения. Макар че обичате да изкачвате високи върхове и след това да се гордеете, че сте успели сами, сега се опитвайте да се сработвате с другите. Може да координирате усилията си с вашата половинка, с приятел или да се включите в колектив, с когото споделяте общи интереси. Краят на седмицата е време да се разделите със стари съмнения и да се уверите дали част от проектите ви могат да се реализират наистина.

Новата седмица ще премине под знака на разтърсващите промени, защото, освен че Меркурий излиза от фазата си на ретроградност, имаме Пълнолуние в Риби, а Марс ще смени знака си от Лъв към Дева.

Транзитът на Марс в земния знак ще ни позволи да концентрираме действията си, а не да ги разпиляваме, като работим с прецизност и внимание към детайлите. Директният ход на Меркурий, от друга страна, ще избистри недоразуменията.

В средата на седмицата настъпва Пълнолуние в Риби, което ще изостри емоционалната ни страна и ще ни направи по-драматични към събитията, а заради опозицията между Слънцето и Нептун може да сме по-податливи на личните си фантазии.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати