Месечната прогноза на нумерологията за септември

1 от 11 Снимки

1. Търсете идеалната среда


През септември ще ви се наложи да работите упорито и да контролирате емоциите си на работното място. Колегите и клиентите ще ви разочароват крайно, но не трябва да показвате чувства. Способността ви да намирате идеалната среда за работа с проблемни хора повишава професионалните ви умения. Що се отнася до личния ви живот, можете да постигнете по-голяма близост с обекта на чувствата ви. Намерете място в натоварения си график за вечери на свещи, забавни излети и дневни екскурзии. Успехът ще дойде – нужно е само малко търпение.

За да узнаете какво предвижда за вас нумерологията през горещия месец август, трябва да пресметнете личното си число. То се явява сбор между деня ви на раждане, месеца и годината.

Имайте предвид обаче, че ако след събирането достигнете до числата 11 или 22, не трябва да ги събирате, защото в нумерологията те са специални и също могат да бъдат лично число.

При всички останали случаи обаче е нужно да бъдат събрани числата до получаване на цифра от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 10 юни 1953 година, първоначално е необходимо да съберете цифрите на деня – 1+0=1, месецът си остава 6, а накрая трябва да съберете цифрите от годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в такъв случай е сборът между 1, 6 и 9, което е 16. Събирате 1+6, за да получите едноцифрено число и така откривате, че личното ви число е 7.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати