Ето какво ви е подготвил месец септември според хороскопа

1 от 12 Зодии

Овен – Съставете график и работете усърдно по задачите си


В началото на месеца ще може да се отдадете на повече удоволствия и забавления, но след първата седмица от месец септември ще се наложи да внесете повече ред в ежедневието и делата си. Не може повече да се криете от работата, а ще се наложи да си съставите график, който да следвате до края на септември, ако искате да видите някакъв напредък по мечтите си. Отдавайки се на работа, ще видите, че това не е само непосилен труд, а занимания, които ви доставят истинско удовлетворение.

Месец септември ще ни предложи възможности за напредък, но те ще са свързани с много работа. Три планети ще се движат в територията на зодия Дева, което означава, че е време да запретваме ръкави и да се заемем на практика с това, за което само сме мечтали.

През първите 5 дни от месеца Меркурий ще е ретрограден, но след 5 септември ще ни се отворят многобройни шансове да излезем от черупката си и да се борим за това, което искаме.

Този месец Пълнолунието е в Риби, което ни насърчава да използваме въображение в делата си, а Новолунието е в Дева, което пък ще ни позволи да се усъвършенстваме чрез труд.

В края на месеца и Венера се присъединява в зодия Дева. Това ще ни позволи да се чувстваме по-добре в работна среда и да създадем по-силна връзка с колегите си.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати