Дневната ви астропрогноза за 29 август

1 от 12 Зодии

Овен


Въпреки че ще имате достатъчно увереност, а и старите предизвикателства ще изглеждат далеч в миналото, препоръчително е все още да не се решавате на големи крачки. Прибързаните действия няма да ви носят успех, дори и да ви се струва, че ако не реагирате веднага, ще изпуснете златна възможност. Подредете плановете си и си изяснете детайлите около тях, преди да работите активни по реализирането им.

От днес Луната преминава в Стрелец и ще ни даде нужното самочувствие, за да гледаме по-ведро на бъдещето си, въпреки създалите се обърквания и забавяния в резултат на ретроградния Меркурий.

През деня може да възобновите някои стари контакти и да внесени малко повече живец в ежедневието си. Но дори да имате достатъчно сили и мотивация, не предприемайте големи промени.

Отнасяйте се с доза съмнение и към новата информация, като търсите потвърждение от няколко източника, преди да се доверите на новините. Проверявайте внимателно плановете си, защото детайлите, които изпускате, може да ви създават големи проблеми.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати