Прочетете тук своя седмичен хороскоп до 3 септември

1 от 12 Зодии

Овен – Открийте какво наистина ви радва


През тази седмица ще сте провокирани да живеете за настоящето и да се наслаждавате на живота си, какъвто е в момента. Време е да прецените до колко сте допуснали забавленията в ежедневието си и доколко непрекъснато се тревожите за бъдещето, без да обръщате внимание на настоящето. Старайте се да се смеете повече и определете време за хоби, по което да работите редовно в бъдеще. Открийте какво наистина ви радва и се постарайте редовно да присъства в деня ви.

И през тази седмица ще продължи ретроградната фаза на Меркурий, но от 31 август планетата на общуването ще се намира на територията на зодия Лъв, което означава, че създалите се обърквания ще провокират по-бурни реакции.

Периодът обаче е добър да преосмислим плановете си от сферата на огнената зодия – любовта, творчеството, децата и любимите ни хобита. Сега трябва да се замислим дали в живота ни има нещо, което всеки ден ни радва от сърце.

В края на седмицата ретроградния Меркурий и Марс в Лъв застават под неблагоприятен ъгъл и е препоръчително да не взимаме спонтанни решения и да не се влияем от емоциите си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати