Венера преминава в Лъв! Прочетете съветите на планетата на любовта

Венера

От 26 август до 20 септември Венера, която покровителства любовните връзки, красотата, чувството за естетика и хармония, ще се намира в зодия Лъв, заради което ще придобие от характеристиките на огнената зодия.

Тъй като Лъвовете обичат да са в център на внимание, докато Венера се намира на тази територия, самочувствието за външния ни вид ще зависи от похвалите и комплиментите на околните.

Ще търсим признание за личните си качества, а запознанствата през този период имат голям шанс да се превърнат в сериозна връзка.

Любовните взаимоотношения през този период ще са завладяни от вдъхновение. Лъвът е страстен знак, заради което може да се влюбваме бързо и неусетно.

През следващите седмици ще се съсредоточим върху артистичната страна на живота и както по въпроси за красотата, така и за работата ще търсим представителност и нещо, с което ще привличаме внимание.

Творческата енергия нараства, когато Венера се движи в Лъв и без угризения може да загърбим част от сериозните си ангажименти и да се заемем с по-креативни дела.

Зодия Лъв

Когато планетата на любовта се намира в знака, който непрекъснато търси забавление, е възможно да срещнем новата си половинка на дискотека, на курс по танци, ресторанти, концерти, изложби или места за отдих.

Зодия Лъв се свързва и с децата, заради което през следващите няколко седмици ще изпитваме голямо удоволствие от игрите с малчугани и заниманията с тях.

Понеже Венера управлява и сферата на финансите, докато се движи в Лъв, ще печелим по-лесно от изкуство, шоубизнес и търговия с луксозни стои. Бъдете по-смели и уверени, когато представяте проектите си.

Демонстрирайте открито качествата, с които се гордеете, и чувствата си към другите, а ако спечелите нещо, постарайте се да бъдете щедри и да почерпите.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати