Научете тук дневния си хороскоп за 24 август

1 от 12 Зодии

Овен


През днешния ден неудовлетворението ви ще започне да расте, тъй като почти няма да усещате емоционална или материална сигурност, независимо колко силно се стараете за това. Но вместо да се поддавате на капризи и оплаквания от неприятната ситуация, помислете как може да внесете ред. Вероятно се намирате в хаос в резултат на импулсивни решения, чийто последствия трябва да поправите.

През днешния ден Слънцето се настанява в зодия Дева и отключва период, в който работата и ежедневните ни задължения ще се превърнат в приоритет номер едно. Ще е време да анализираме и да въвеждаме ред.

През днешния ден и Луната сменя знака от Дева във Везни, като ще внесе повече спокойствие в емоционално отношение. Добре ще се чувстваме в позната си среда и с обичайната си работа.

В същото време планетата-управител на Везни – Венера оформя напрегнат ъгъл с Уран в Овен, който ще оказва влияние до края на август. От днес трябва да сте внимателни в партньорствата, без значение дали става въпрос за лични или бизнес отношения.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати