Разберете тук какво ви е подготвил седмичният хороскоп до 27 август

1 от 12 Зодии

Овен – Ще промените способите за комуникация с околните


През новата седмица ще може да промените начина, по който общувате с хората около себе и да дадете възможност на събеседниците ви да ви видят в нова светлина. Чрез хората около себе си ще може да осъзнаете кои от стремежите ви може да се сбъднат и какви отговорности трябва да поемете, за да осъществите целите си. С напредването на седмицата трябва да ставате всеки по-организирани, като се стараете да спазвате уговорените срокове и поетите ангажименти.

Новата седмица ще започне с Новолуние и слънчево затъмнение в огнения Лъв, което, макар и с елемент на изненада, ще ни отваря нови възможности. Не бива да се плашим от промените, тъй като чрез тях ще може да реализираме част от най-големите си мечти.

Понеже Новолунието този месец е съчетано с период на ретрограден Меркурий, е препоръчително стартът да е само на мислено ниво. Не бързайте да полагате основи, преди да сте обмислили добре всички факти.

В края на седмицата Слънцето сменя посоката си на движение от Лъв към Дева. Този транзит ще ни помогне да усетим почва под краката си, за да разберем върху какво си струва да работим и кое е по-добре да отложим.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати