Прогнозата на Звездите за 21 август

1 от 12 Зодии

Овен


Каквото и да ви препоръчват околните днес, постарайте се на първо място да останете верни на своите принципи и най-вече на интуицията си. Не се подвеждайте по чуждите съвети, защото те, дори да са дадени с най-добри чувства, няма да са адекватни спрямо ситуациите, в които се намирате днес.

Днес е много особен ден, тъй като предстоят новолуние и слънчево затъмнение в Лъв. Освен това все още се усеща ретрограден Меркурий. Това са все предпоставки, които ни възпират да се впускаме в нови начинания и да вземаме бързи и крайни решения.

Ако в този период стартирате някакъв нов бизнес или се окажете в нова романтична връзка, а после съжалите за постъпката си, трудно ще се разминете без последици. Ето защо Звездите ви приканват да се въздържате от активност и да се фокусирате върху лежерни, маловажни занимания, които не изискват висока концентрация.

Днешният ден ще се окаже важен за много от зодиакалните знаци. След него те ще прозрат сериозни промени в живота си. Най-значително той ще повлияе на зодиите Лъв, Скорпион, Телец, Водолей.

Забележете и още нещо важно за днешния ден. Новолунието в Лъв настъпва в 21.51 часа. След това могат да се пишат тайни желания. Ще се сбъднат именно тези от тях, които са свързани с деца, любов, креативност, талант.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати