Подгответе се за новата седмица с нумерологичния хороскоп до 20 август

1 от 11 Снимки

1. Бъдете честни за чувствата си


Тази седмица ще сте много заети. Причината е, че връзката ви изисква повече внимание от преди. Периодът ви дава шанс да отделите специално време за любимия и за любовта в живота като цяло. Колкото по-честни сте за чувствата си, толкова повече романтични преживявания ще привлечете. Кажете Не на егоистите и безразсъдните хора в живота си. Знаете добре от какво имате нужда и поемате в посоката, която работи най-добре за вас.

За да научите какви промени ще се настъпят в живота ви между 14-ти и 20-ти август според нумерологията, е нужно предварително да изчислите своето лично число. То е едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при сборуване на числата стигнете до 11 или 22, не бива да ги редуцирате до едноцифрени числа, тъй като в нумерологията те заемат ключово място и трябва да си останат така. При всички останали случаи обаче се налага да продължите да събирате числата до получаване на число от 1 до 9.

Ето и един пример! Ако вашата дата на раждане е 10-ти юни 1953 година, то следва да извършите събиране на цифрите на деня (1+0=1), месеца (той си остава 6), а след това и на годината (1+9+5+3=9).

Така ще стигнете до числата 1, 6 и 9, чиито сбор прави 16. В този случай трябва да разбиете това число на 1 и 6 и да ги съберете още веднъж до получаването на едноцифреното лично число 7.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати