Разберете своята дневна астропрогноза за 13 август

10 от 12 Зодии

Козирог


Чувствителността ви към думите на околните днес ще е голяма и ако опитвате да защитите емоционалния си свят, ще влизате в жестоки конфликти. Не е нужно да се превръщате във воин, защото не сте длъжни да се оправдавате за емоциите си, а и другите не са длъжни да се съобразяват с тях. Използвайте възможността, за да помислите дали в миналото не сте били на мястото на хората, които сега ви нападат, и ако се чувствате виновни, извинете се.

Малко преди 4 сутринта Меркурий обръща посоката си на движение и става ретрограден в Дева. С този транзит на планетата символично ще се върнем в миналото си, като имаме шанс да поправим стари грешки.

В следващите три седмици е необходимо да довършваме започнатото, да се учим от събитията, които ни сервира животът и да се изолираме от околните, за да обърнем внимание на личните си мисли и чувства.

Ретроградният Меркурий ще ни даде ценен опит и възможност да осъзнаем механизмите, които ни задвижват в дадена сфера. Ограничете контактите си в този период, защото вероятността да станете жертва на измама е голяма.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати