Разберете своята дневна астропрогноза за 13 август

5 от 12 Зодии

Лъв


През следващите седмици несигурността ви по материалните въпроси ще започне да расте. Въпросите за пари ще са неясни и каквото и да правите, ще се чувствате все едно се движите като в мъгла. За да напредвате обаче, е нужно да се изолирате от околните и да следвате личните си инстинкти. Околните са склонни да се надсмиват над слабостите ви, заради което сложете стена между себе си и тях. Периодът ще ви покаже и кои са хората, които са ви лоялни.

Малко преди 4 сутринта Меркурий обръща посоката си на движение и става ретрограден в Дева. С този транзит на планетата символично ще се върнем в миналото си, като имаме шанс да поправим стари грешки.

В следващите три седмици е необходимо да довършваме започнатото, да се учим от събитията, които ни сервира животът и да се изолираме от околните, за да обърнем внимание на личните си мисли и чувства.

Ретроградният Меркурий ще ни даде ценен опит и възможност да осъзнаем механизмите, които ни задвижват в дадена сфера. Ограничете контактите си в този период, защото вероятността да станете жертва на измама е голяма.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати