Разберете своята дневна астропрогноза за 13 август

2 от 12 Зодии

Телец


От днес за вас ще е трудно да налагате мнението си на околните и колкото повече се инатите да стане на вашето, толкова повече ще се отдалечавате от целта. Дори и на 100 % да сте уверени, че в думите ви има резон, трудно ще убеждавате в същото хората около вас, дори ще оставате с усещането, че ви саботират, за да ви изложат. Затова, каквато и позиция да заемете, не насилвайте хората да се съгласяват с вас.

Малко преди 4 сутринта Меркурий обръща посоката си на движение и става ретрограден в Дева. С този транзит на планетата символично ще се върнем в миналото си, като имаме шанс да поправим стари грешки.

В следващите три седмици е необходимо да довършваме започнатото, да се учим от събитията, които ни сервира животът и да се изолираме от околните, за да обърнем внимание на личните си мисли и чувства.

Ретроградният Меркурий ще ни даде ценен опит и възможност да осъзнаем механизмите, които ни задвижват в дадена сфера. Ограничете контактите си в този период, защото вероятността да станете жертва на измама е голяма.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати