Разберете своята дневна астропрогноза за 13 август

1 от 12 Зодии

Овен


За вас започва период, в който е вероятно по-често да избухват конфликти по материални въпроси. Може с началниците да си разменяте по-остри думи, защото ви отказват повишение, или с близките да спорите за големината на разходите, които възникват. Необходимо е обаче да запазите спокойствие и да се изправите пред фактите, за да промените ежедневието си, така че повече да не срещате подобни проблеми.

Малко преди 4 сутринта Меркурий обръща посоката си на движение и става ретрограден в Дева. С този транзит на планетата символично ще се върнем в миналото си, като имаме шанс да поправим стари грешки.

В следващите три седмици е необходимо да довършваме започнатото, да се учим от събитията, които ни сервира животът и да се изолираме от околните, за да обърнем внимание на личните си мисли и чувства.

Ретроградният Меркурий ще ни даде ценен опит и възможност да осъзнаем механизмите, които ни задвижват в дадена сфера. Ограничете контактите си в този период, защото вероятността да станете жертва на измама е голяма.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати