Вижте какво ви очаква според звездите днес – 9-ти август

1 от 12 Зодии

Овен


Днес може да се посветите на любимото си нещо – общуването. Подготвяте се за това още от предния ден. В късните часове на деня обаче ще ви се прииска да се уедините. Дори и най-страстните и общителни представители на този знак ще искат да останат в дома си. Не се съпротивлявайте на желанието си – дайте си възможност да си отдъхнете.

Луната днес преминава в Риби. Броени дни остават до 13 август, когато Меркурий тръгва в ретроградна посока.

От вчера до 11 август ще имате възможност да свършите спешните неща, които не търпят отлагане. Определено няма време за губене.

Днес задълженията и дейностите, които се активираха при пълнолуние, няма да търпят отлагане. Ще се наложи да действате бързо и спонтанно.

Всички зодии могат да разчитат на прекрасния аспект на Луната с Венера. Възползвайте се, защото ще действа само до края на деня. Това ще облекчи и хармонизира атмосферата и няма да внесе допълнителни усложнения.

Днес на помощ идва и точният хармоничен аспект на Меркурий с Венера. Това благославя всеки контакт, събиране и усвояване на нови знания и информация, както и оформянето на различни видове документи.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати