Какво ви предстои в седмицата между 7 и 13 август

1 от 12 Зодии

Овен – Чудесно време за планиране на бъдещето


В началото на новата седмица ще имате много възможности да постигнете целите си, стига да проявите решителност. Това е период, в който ще можете да оцените своите сили и да си направите планове. Втората половина на седмицата ще е по-противоречива. Тогава ще сте още по-безкомпромисни и безцеремонното ви поведение ще разруши ваша връзка.

Седмицата започва сложно и стресиращо. През следващите дни ще се наложи да бъдем по-търпеливи и снизходителни към околните. Ако подходим с високи очаквания към тях, има вероятност да останем разочаровани. Затова трябва да разчитаме най-вече на собствените си възможности и да не се надяваме на чуждата помощ.

През тази седмица някои от зодиакалните знаци ще са с нагласата, че светът се върти около тях. Поради това ще са склонни да постъпват егоистично спрямо околните и да ги нараняват. Разбира се, няма как поведението им да не доведе до спорове, конфликти и приключване на делови и лични партньорства.

За щастие тази негативна тенденция ще утихне до края на седмицата и през най-близките до 13-ти август дни атмосферата ще стане по-спокойна и позитивна. Това ще е времето, в което ще имаме шанса да проявим наш талант и да покажем най-добрите страни. Периодът е благоприятен за общуване с повече хора, интимни и бизнес срещи.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати