Вашият дневен хороскоп за 7 август

1 от 12 Зодии

Овен


Днешният ден ще изпълни Овните с енергия и любознателност. Те ще имат нужда да изследват непознати територии и да покоряват високи върхове, както в любовта така и в кариерата си. Въпреки това Звездите не ги съветват да прибързат с нови връзки или бизнес проекти днес. Нека преминат към действия, когато първоначалната им еуфория отшуми.

Днешният ден ще ни напрегне и изтощи емоционално. Заради частичното лунно затъмнение и пълнолунието търканията ни с околните ще са непреодолими. Дори и да сме успели временно да възвърнем добрия тон с някои от събеседниците ни, днес различията отново ще напомнят за себе си.

Очаквайте драматични разногласия както в службата, така и в личния живот. Пригответе се да чуете тежки думи, които трудно ще забравите. Бъдете готови за най-лошото, но се опитайте да запазите спокойствие, доколкото това е възможно.

Така ще покажете на враговете си, че не се страхувате от тях, а и ще запазите добрия си имидж. Опитайте се да подходите дипломатично към събитията и да излезете от тях без драми, взимайки си нужните кармични уроци.

За да се справите по-лесно с проблемите от днешния ден, приемайте лесна за обработване храна и не натоварвайте организма си. Най-добре е да минете на Лунна диета, която ще ви помогне да имате по-бистро съзнание, а също и да свалите някой друг излишен килограм.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати