Нумерологична прогноза за седмицата 31 юли – 6 август

1 от 11 Снимки

1. Отдайте се на емоциите си


Понякога слагате маска, която показва пред света, че всичко е наред. Това обаче е далеч от истината тази седмица. Обзети сте от тъга и разочарование от живота. Отворете се към чувствата, макар и те да са негативни. Приемете ли ги, ще сте свободни и да ги пуснете да си отидат. Ако откажете да признаете това, което наистина се случва, то може да се залепи за вас и да блокира потока от щастие и любов.

За да узнаете какво ще ви се случи в следващите седем дни според нумерологията, е нужно предварително да изчислите своето лично число. То се явява едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при събирането на числата достигнете до сбор 11 или 22, не ги редуцирайте до едноцифрено число, тъй като в нумерологията те заемат много специално място и трябва да се запазят. При всички останали случаи обаче трябва да извършите събиране, докато получите число между 1 и 9.

Така например, ако сте родени на 10 юни 1953 година, трябва да съберете цифрите на деня (1+0=1), месеца (той си остава 6), а след това и числата от годината (1+9+5+3=9). Личното число в такъв случай ще е сборът между 1.6 и 9, което прави 16. Събираме още веднъж 1 и 6 и така се получава едноцифреното число 7, явяващо се лично число.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати