Ето какво ви очаква според седмичния хороскоп до 23 юли

10 от 12 Зодии

Козирог – Бъдете искрени с хората около себе си


През следващите седем дни ще се наложи да търсите баланса между своите желания и тези на най-близките ви хора. Сега трябва да бъдете максимално открити в комуникацията си с тях, за да може да стигнете до разумен компромис. Не е нужно да захаросвате определени ситуации или да използвате намеци и очаквате околните сами да се сетят. Бъдете възможно най-директни и назовавайте това, които искате, с истинското му име. Искреността ще ви се отплаща щедро.

Тази седмица ще премине под влиянието на зодия Лъв. В огнения знак вече се движи планетата на комуникациите – Меркурий, а през следващите дни в Лъв влизат още Марс и Слънцето.

В края на седмицата ще е Новолунието в Лъв, което ще ни позволи да стартираме различни проекти. Имаме нужната смелост, необходимо е единствено да изявим открито желанието си.

Не се страхувайте от вниманието, което ще привличате в дните до 23 юли, а се възползвайте от него, за да реализирате част от намеренията си. По-лесно от обикновено ще печелите овации с действията си, а това ще се отрази добре на самочувствието ви.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати