Ето какво ви очаква според седмичния хороскоп до 23 юли

9 от 12 Зодии

Стрелец – Бъдете по-спонтанни


Ако още от самото начало на седмицата се примирите, че няма как да предвидите случващите се събития, а се пуснете по течението, ще се забавлявате повече. Предварителните планове няма да ви вършат работа в дните до 23 юли и затова се опитайте да сте по-спонтанни. Когато става дума за нови приключения и възможност да опитате нещо, което до този момент не сте правили, също не отделяйте много време в мислене, а направо действайте.

Тази седмица ще премине под влиянието на зодия Лъв. В огнения знак вече се движи планетата на комуникациите – Меркурий, а през следващите дни в Лъв влизат още Марс и Слънцето.

В края на седмицата ще е Новолунието в Лъв, което ще ни позволи да стартираме различни проекти. Имаме нужната смелост, необходимо е единствено да изявим открито желанието си.

Не се страхувайте от вниманието, което ще привличате в дните до 23 юли, а се възползвайте от него, за да реализирате част от намеренията си. По-лесно от обикновено ще печелите овации с действията си, а това ще се отрази добре на самочувствието ви.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати