Ето какво ви очаква според седмичния хороскоп до 23 юли

8 от 12 Зодии

Скорпион – Може да доведете стар проект до успешен край


Тази седмица ще ви даде шанс да осъществите свой стар проект и то по-лесно от преди. Може да се разделите със старите ограничения и да поемете по нов път, без това да води ди отчаяние и колебания. Ще бъдете истинска звезда в очите на околните, ако доведете до край всичко започнато и докажете, че граници за вас не съществуват. Възможно е в реакциите си да бъдете по-драматични от обикновено, но това не бива да ви плаши.

Тази седмица ще премине под влиянието на зодия Лъв. В огнения знак вече се движи планетата на комуникациите – Меркурий, а през следващите дни в Лъв влизат още Марс и Слънцето.

В края на седмицата ще е Новолунието в Лъв, което ще ни позволи да стартираме различни проекти. Имаме нужната смелост, необходимо е единствено да изявим открито желанието си.

Не се страхувайте от вниманието, което ще привличате в дните до 23 юли, а се възползвайте от него, за да реализирате част от намеренията си. По-лесно от обикновено ще печелите овации с действията си, а това ще се отрази добре на самочувствието ви.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати