Ето какво ви очаква според седмичния хороскоп до 23 юли

7 от 12 Зодии

Везни – Бъдете по-често сред приятели


От тази седмица по-често ще бъдете в компания на хора, с които може да се шегувате и смеете. Разделете се със срамежливостта и извадите наяве артистичната си страна, като я демонстрирате пред хората около вас. Независимо дали ще пеете, ще разказвате забавни случки или ще имитирате общите ви познати, бъдете по-артистично настроен и ще печелите положителни отзиви. Не пропускайте възможност да се посмеете от сърце и да забравите за грижите.

Тази седмица ще премине под влиянието на зодия Лъв. В огнения знак вече се движи планетата на комуникациите – Меркурий, а през следващите дни в Лъв влизат още Марс и Слънцето.

В края на седмицата ще е Новолунието в Лъв, което ще ни позволи да стартираме различни проекти. Имаме нужната смелост, необходимо е единствено да изявим открито желанието си.

Не се страхувайте от вниманието, което ще привличате в дните до 23 юли, а се възползвайте от него, за да реализирате част от намеренията си. По-лесно от обикновено ще печелите овации с действията си, а това ще се отрази добре на самочувствието ви.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати