Ето какво ви очаква според седмичния хороскоп до 23 юли

6 от 12 Зодии

Дева – Оставете безполезните проекти


Седмицата до 23 юли няма да е сред най-приятните ви заради вълните от силни емоции, от които ще ви е трудно да избягате. Нужно е да се разделите с някои стари неща и въпреки че ви е неприятно да загърбвате рутината си, по-добре е да оставите зад гърба си това, от което нямате никаква полза. Бъдете по-искрени относно емоциите и желанията си, като не мислите само за финансовата и практична изгода от тях. Позволете си да направите нещо от импулсивност или защото ви се струва забавно.

Тази седмица ще премине под влиянието на зодия Лъв. В огнения знак вече се движи планетата на комуникациите – Меркурий, а през следващите дни в Лъв влизат още Марс и Слънцето.

В края на седмицата ще е Новолунието в Лъв, което ще ни позволи да стартираме различни проекти. Имаме нужната смелост, необходимо е единствено да изявим открито желанието си.

Не се страхувайте от вниманието, което ще привличате в дните до 23 юли, а се възползвайте от него, за да реализирате част от намеренията си. По-лесно от обикновено ще печелите овации с действията си, а това ще се отрази добре на самочувствието ви.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати