Ето какво ви очаква според седмичния хороскоп до 23 юли

5 от 12 Зодии

Лъв – Започва съдбоносна седмица за вас


Новата седмица ще е може би най-съдбоносната ви за тази година. Имате възможности да реализирате голяма част от мечтите ви, а проблемите ще изчезват един по един. Промяната вече е започнала и е добре да се адаптирате към нейното темпо, а не да се съпротивлявате. Проекти, които сте започнали отдавна, ще започнат да показват първите си положителни резултати, но е необходимо да продължите с работата, за да ги видите реализирани в пълния им блясък.

Тази седмица ще премине под влиянието на зодия Лъв. В огнения знак вече се движи планетата на комуникациите – Меркурий, а през следващите дни в Лъв влизат още Марс и Слънцето.

В края на седмицата ще е Новолунието в Лъв, което ще ни позволи да стартираме различни проекти. Имаме нужната смелост, необходимо е единствено да изявим открито желанието си.

Не се страхувайте от вниманието, което ще привличате в дните до 23 юли, а се възползвайте от него, за да реализирате част от намеренията си. По-лесно от обикновено ще печелите овации с действията си, а това ще се отрази добре на самочувствието ви.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати