Ето какво ви очаква според седмичния хороскоп до 23 юли

4 от 12 Зодии

Рак – Бъдете активни, за да спечелите допълнителни доходи


Дните от новата седмица няма да са сред най-спокойните за вас, но ако не се огъвате пред предизвикателствата, ще може да си докарате по-добри доходи. Време е за действие, а не само за мечти, затова бъдете по-активни. Поемете контрол върху съдбата си и спрете да обвинявате страничните обстоятелства. Вероятно идеите ви няма да се реализират толкова бързо, колкото ви се иска, но ще може да обърнете детайлно внимание на работата си, като не допускате големи пропуски, а положителният резултат няма да закъснее.

Тази седмица ще премине под влиянието на зодия Лъв. В огнения знак вече се движи планетата на комуникациите – Меркурий, а през следващите дни в Лъв влизат още Марс и Слънцето.

В края на седмицата ще е Новолунието в Лъв, което ще ни позволи да стартираме различни проекти. Имаме нужната смелост, необходимо е единствено да изявим открито желанието си.

Не се страхувайте от вниманието, което ще привличате в дните до 23 юли, а се възползвайте от него, за да реализирате част от намеренията си. По-лесно от обикновено ще печелите овации с действията си, а това ще се отрази добре на самочувствието ви.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати