Ето какво ви очаква според седмичния хороскоп до 23 юли

3 от 12 Зодии

Близнаци – Развивайте старите си идеи


Тази седмица ще може да развиете свои стари планове и да напреднете, използвайки информация от околните. Не се притеснявайте да поставите хрумванията си в център на внимание, тъй като ще бъдете похвалени за смелостта. В следващите дни решимостта ви да говорите от името на другите, да бъдете техен представител ще среща одобрение. Променете сферите, които до този момент не сте харесвали, а до 23 юли съдбата ще съдейства на идеите ви.

Тази седмица ще премине под влиянието на зодия Лъв. В огнения знак вече се движи планетата на комуникациите – Меркурий, а през следващите дни в Лъв влизат още Марс и Слънцето.

В края на седмицата ще е Новолунието в Лъв, което ще ни позволи да стартираме различни проекти. Имаме нужната смелост, необходимо е единствено да изявим открито желанието си.

Не се страхувайте от вниманието, което ще привличате в дните до 23 юли, а се възползвайте от него, за да реализирате част от намеренията си. По-лесно от обикновено ще печелите овации с действията си, а това ще се отрази добре на самочувствието ви.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати