Ето какво ви очаква според седмичния хороскоп до 23 юли

12 от 12 Зодии

Риби – Работете усърдно, за да имате успехи


В дните до 23 юли ще получавате облаги единствено от работа. Затова не се ослушвайте, а се заемете съвестно със задълженията си. Още в началото на седмицата изгответе график и се постарайте да го следвате до край. Набележете конкретни цели, към които да се стремите, и не се оставяйте на течението са с убеждението, че само положително мислене е достатъчно, за да реализирате мечтите си. Сега е време да започнете и с положителните действия.

Тази седмица ще премине под влиянието на зодия Лъв. В огнения знак вече се движи планетата на комуникациите – Меркурий, а през следващите дни в Лъв влизат още Марс и Слънцето.

В края на седмицата ще е Новолунието в Лъв, което ще ни позволи да стартираме различни проекти. Имаме нужната смелост, необходимо е единствено да изявим открито желанието си.

Не се страхувайте от вниманието, което ще привличате в дните до 23 юли, а се възползвайте от него, за да реализирате част от намеренията си. По-лесно от обикновено ще печелите овации с действията си, а това ще се отрази добре на самочувствието ви.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати