Ето какво ви очаква според седмичния хороскоп до 23 юли

11 от 12 Зодии

Водолей – Потърсете партньор


През новата седмица всичко, което се осъществява с някаква подкрепа или партньорство, ще е в разцвет. Ако сте държали на самостоятелността досега, време е да потърсите съдействие от страни. Огледайте се за човек, с когото споделяте еднакви интереси и започнете заедно да работите по общите си мечти. Като двойка имате по-голяма шанс да имате успех и да бъдете забелязани от хора, които ще ви донесат материални облаги в замяна на труда.

Тази седмица ще премине под влиянието на зодия Лъв. В огнения знак вече се движи планетата на комуникациите – Меркурий, а през следващите дни в Лъв влизат още Марс и Слънцето.

В края на седмицата ще е Новолунието в Лъв, което ще ни позволи да стартираме различни проекти. Имаме нужната смелост, необходимо е единствено да изявим открито желанието си.

Не се страхувайте от вниманието, което ще привличате в дните до 23 юли, а се възползвайте от него, за да реализирате част от намеренията си. По-лесно от обикновено ще печелите овации с действията си, а това ще се отрази добре на самочувствието ви.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати