Ето какво ви очаква според седмичния хороскоп до 23 юли

2 от 12 Зодии

Телец – Забавлявайте се със семейството


През новата седмица ще имате повече възможности да се радвате на семеен уют и хармония. Бъдете по-често в компанията на деца, защото игрите и разговорите с тях ще ви накара напълно да забравите за старото напрежение. Направете нещо приятно с най-близките си хора, понеже спомените от това събитие ще ви топлят дълго. Забравете за сериозните ангажименти и отделете повече време на семейни забавления и игри.

Тази седмица ще премине под влиянието на зодия Лъв. В огнения знак вече се движи планетата на комуникациите – Меркурий, а през следващите дни в Лъв влизат още Марс и Слънцето.

В края на седмицата ще е Новолунието в Лъв, което ще ни позволи да стартираме различни проекти. Имаме нужната смелост, необходимо е единствено да изявим открито желанието си.

Не се страхувайте от вниманието, което ще привличате в дните до 23 юли, а се възползвайте от него, за да реализирате част от намеренията си. По-лесно от обикновено ще печелите овации с действията си, а това ще се отрази добре на самочувствието ви.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати