Ето какво ви очаква според седмичния хороскоп до 23 юли

1 от 12 Зодии

Овен – Следвайте творческите си желания


През тази седмица ще имате достатъчно възможности да разгърнете талантите и творческите си способности, нужно е само да сте по-смели и да правите това, което ви е на сърце. Следвайте предимно своите желания през следващите дни и не пропускайте да споделите публично постиженията, с които най-много се гордеете. Не е време да скромничите, а открито да демонстрирате целия си положителен капацитет. Късметът ще ви се усмихне, ако по-често бъдете център на внимание.

Тази седмица ще премине под влиянието на зодия Лъв. В огнения знак вече се движи планетата на комуникациите – Меркурий, а през следващите дни в Лъв влизат още Марс и Слънцето.

В края на седмицата ще е Новолунието в Лъв, което ще ни позволи да стартираме различни проекти. Имаме нужната смелост, необходимо е единствено да изявим открито желанието си.

Не се страхувайте от вниманието, което ще привличате в дните до 23 юли, а се възползвайте от него, за да реализирате част от намеренията си. По-лесно от обикновено ще печелите овации с действията си, а това ще се отрази добре на самочувствието ви.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати