Прочетете тук вашия седмичен хороскоп до 16 юли

1 от 12 Зодии

Овен – Въздържайте гнева си към другите


В началото на седмицата ви очакват сблъсъци с авторитетни фигури. Може да са с вашите шефове или родители, чийто думи ви влизат под кожата по-лесно от обикновено. Макар и да сте напрегнати, избягвайте да стоварвате гнева си на хора, които не го заслужават. В средата на седмицата може да ви трябва подкрепа и не е добра идея да си горите мостовете към другите. В края на седмицата ще имате възможност да реализирате дълго мечтана цел.

Новата седмица ще започне с напрегнат аспект между Слънцето в Рак и Плутон в Козирог, който ще ни принуди да изхвърлим всичко ненужно от живота си, дори и да се страхуваме.

С напредването на седмицата обаче напрежението ще затихва и ще имаме повече възможности да се порадваме на облагите, които ни предоставя съдбата. Луната ще се движи във Водолей в средата на седмицата и ще насърчава новите запознанства и разговори.

В края на седмицата Меркурий в Лъв сключва хармоничен аспект с Юпитер във Везни. Тази конфигурация ще ни помогне да решим важни въпроси, свързани с властта, институции, началници и администрация.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати